Herretur

Anholt 2019

Der arrangeres igen i år herretur i sejlbåde.

Turen starter torsdag aften 24 september og slutter søndag 27 september eftermiddag/aften.

Vi skal nok skaffe bådene, men vil gerne have nogle flere gaster med, så alle mænd der er medlem af Hadsund sejlklub er meget velkomne, uanset om man normalt sejler motorbåd eller sejlbåd. Der er ingen krav om kendskab til sejlbåde, eneste krav er at humøret er i top.

 

Anholt 2019Vi mødes på havnen 24/9 kl. 16 og sejler samlet igennem broen kl. 17.

Hvor turen går hen afhænger af vindretningen de tre dage. Der afholdes skippermøde hver morgen.

Torsdag aften sejler vi til en havn, hvor vi låner klubhuset, så vi samlet kan spise meget sen aftensmad. Vi spiser og hygger sammen hele flokken hver aften, derfor køber vi fælles mad ind inden turen til alle tre aftener. Betaling opkræves inden turen. Resterende måltider og drikkevarer sørger hver enkelt båd selv for at medbringe. Der tilstræbes at være max. 4 personer i hver båd. Der afholdes et formøde med alle deltagere mandag 21 september kl. 17,30 , hvor vi aftaler alle detaljer og hvilken båd man kommer til at sejle med.

Kom og vær med til nogle gode sejladser og forhåbentlig nogle rigtig hyggelige dage sammen med andre Hadsund sejlere.

Tilmelding på sedlen i klubhuset senest 20 september.

Nærmere oplysninger ved Leif Christensen tlf. 20614512.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *