Foredrag 25/2 2002

I Christoffer Columbus’ kølvand – De Vestindiske Øer

Leo Schmidt.

Hop ombord på sejlbåden Galadriel, når Leo til foredraget tager os med på en sejlads i Columbus’ kølvand fra Portugal til Caribien. Vi har kurs mod det sted, hvor havet slutter og himlen begynder, og sejladsen er en stor naturoplevelse.

 

På perlerækken af caribiske øer møder vi en venlig befolkning og en farverig kultur. Det varme, tropiske klima med regnskove, hvide sandstrande, krystalklart vand og koralrev giver oplevelser i særklasse, og i mødet med de lokale befolkninger bliver vi klogere på verden.

Foredraget er også fortællingen om livet på De dansk-vestindiske Øer i glansperioden, hvor den fremsynede og karismatiske Peter von Scholten var dansk generalguvernør. Mystikken omkring hans lynkarriere er en spændende historie, som vi også hører nærmere om.

Mød op til foredraget i sejlklubben tirsdag, 25. februar 19:00.

Klubben er vært for kaffe og småkager.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *