Herretur

Der arrangeres herretur i sejlbåde fra torsdag aften 29 september til søndag 2 oktober eftermiddag/aften.
Vi skal nok skaffe bådene, men vil gerne have nogle flere gaster med, så alle mænd der er medlem af Hadsund sejlklub er velkomne.Vi mødes på havnen 29/9 kl. 16.45 og sejler samlet igennem broen kl. 18.
Hvor turen går hen afhænger af vindretningen de tre dage. Der holdes skippermøde hver morgen.
Torsdag aften sejler vi til en havn, hvor vi kan låne klubhuset, så vi samlet kan spise meget sen aftensmad. Vi spiser, drikker og hygger sammen hele flokken hver aften, derfor køber vi fælles mad ind inden turen til alle tre aftener. Betaling opkræves inden turen.  Resterende måltider og drikkevarer sørger hver enkelt båd selv for at medbringe. Der tilstræbes at være max. 4 personer i hver båd. Hvilken båd man kommer til at sejle med får man at vide senest mandag 26 september, så skipper og gaster kan aftale alle detaljer.   
Kom og vær med til nogle gode sejladser og forhåbentlig nogle rigtig hyggelige dage sammen med andre Hadsund sejlere.      
                                       
Tilmelding på sedlen i klubhuset senest 24 september.
Nærmere oplysninger ved Leif Christensen, email:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *