Herreturen 2019

herretur1

herretur1I år deltog der 16 medlemmer fordelt i 5 sejlbåde. Turen fandt sted 19-22/9 og blev igen i år en stor succes.

 

Torsdag aften kl. 17 sejlede vi igennem broen og efter en fantastisk sejltur med passende vindstyrke og retning ankom vi til Bønnerup ca. kl.21.15. Umiddelbart efter ankomst spiste alle aftensmad sammen i klubhuset og havde en rigtig hyggelig aften inden vi gik i køjen.

Fredag morgen var der fælles morgenmad, hvor der samtidig blev taget beslutning om, at næste havn vi ville anduve skulle være Anholt.

herretur2Der var frisk vind så efter 4- 4,5 time var alle ankommet til Anholt. Efter indtagelse af molebajeren blev der hygget i de forskellige både resten af eftermiddagen. Fredag aften var der fælles spisning i klubhuset, og verdenssituationen blev diskuteret til ud på natten.

Lørdag blev brugt til at se øen, nogle gik og andre cyklede rundt. Madpakkerne blev indtaget i naturen, så der var masser af frisk luft til alle. De fleste var herefter blevet en smule trætte, så der blev tid til en lille lur inden aftensmaden skulle tilberedes og indtages i klubhuset.

Søndag kl. 8 var der afgang fra Anholt, desværre uden vind, så det blev for motor. Efter kort tids sejlads var der meget tæt tåge i 4-5 timer hvor ingen af de 5 både kunne se hinanden, så det var spændende at komme ud af tågen der først lettede ved Als odde. Her viste det sig til stor overraskelse for alle, at alle bådene var indenfor en radius på 500 meter. Vi sejlede igennem Hadsund broen kl. 16.30.

Næste herretur bliver torsdag 24 til søndag 27 september 2020, så reserver allerede nu disse datoer til denne fantastiske tur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *