Musik til sommerfesten 17/8 2019

lars lindbjerg duo

lars lindbjerg duo

 

Helt akustisk og helt ”back to basis” formår Lars og Carsten at banke en fest op hvor de kommer frem. De spiller med arme og ben og synger begge to – så det rent faktisk lyder det som et 5-mands orkester…. – Lars har fødderne på stortromme og lilletromme samtidig med at han spiller akustisk guitar. Carsten spiller bas med venstre hånd og klaver med højre – og begge to synger samtidig. Men ingen snyd, ingen automatik og ingen”banan” på keyboardet – alt bliver spillet. Begge drenge har livs lang erfaring indenfor fest musik, og det nyder publikum i den grad godt af, – dansegulvet er som regel fyldt til bristepunktet. Lars har en fortid i countrybandet ”Rocky Tops” og efterfølgende en lang solokarriere med sit ”One-man Show”. Lars er samtidig ekspert i jysk lune og godt humør og har også altid en god historie i ærmet. Når Lars Lindbjerg Duo er på scenen spilles der for det voksne publikum, gerne Country & Western, Kim Larsen, Bamse, Lilholt, Creedence Clearwater o.s.v.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *