Foredrag: Signe Storr

Sine

Sine

Hvad gør man, når man møder en mand, der vil på langtur, men man aldrig selv har sejlet?
Hør Signe Storr fortælle om, hvordan hun sprang med om bord på kæresten Henriks 30 fods sejlbåd og tog turen over Atlanten, der tog parret 31 døgn. Signe vil også fortælle om, hvordan livet er om bord, når man selv skal lave strøm og vand, om de fantastiske oplevelser, men kun kan få til søs, og om de udfordringer, der kan følge med.
Afslutningsvis vil Signe fortælle om den udfordring, hun stillede sig selv: På tre måneder skulle hun lære at sejle alene for derefter at deltage i Danmarks mest populære singlehandsejlads Silverrudder. Hør hvordan turen rundt om Fyn gik for den utrænede og nervøse sejler.
Hadsund Sejlklub, torsdag den 31. januar kl. 19.00 – 21.00

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *