Vikingelauget blev startet i år 2000 med fem medlemmer. I begyndelsen var lauget en del af roklubben, men senere flyttede man til Sejlklubben.

Sejlklubben syntes det ville være en rigtig god ide at få Vikingelauget flyttet til sejlklubben, da de i forvejen gerne ville knytte aktiviteterne land-og vand sammen i klubben. Der blev indrettet omklædning, sauna og brusefaciliteter i den tidligere ungdomsafdeling (hvor man stadig holder til), mod at Sejlklubben derefter overtog driften af faciliteterne.
Vi var bundet af hvor meget plads, vi kunne få i bygningen og også af at vi på det tidspunkt ikke var så mange medlemmer.
Det lykkedes dog en dag at sidde 13 medlemmer i saunaen....

Morgenbadning

Opstart i 2017 er 30. september kl.7.00 med efterfølgende kaffe/te og rundstykker i klubhuset.
Saunaen er tændt Tirsdag kl.19 - Torsdag kl.19 - Lørdag kl. 7 og Søndag kl.7.

Er du interesseret kan du prøve at ringe til Marianne Hansen Borch, der kan fortælle mere om mulighederne. Hendes telefonnummer er 29825545.

Vil du være medlem skal du kontakte havneformanden Leif Christensen. Hans mail er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På vegne af vinterbaderne
Marianne Borch