Vikingelauget blev startet, da Kurt i foråret 2000 flyttede til byen. Kurt havde vinterbadet i mange år tidligere og han synes derfor at byen da også skulle have en vinterbaderafdeling.
Da der ikke var etableret en vinterbaderafdeling ved fjorden på det tidspunkt talte han med borgmesteren om mulighederne for vinterbadning.
Sommeren 2000 blev Hadsund Roklub kontaktet og med et par annoncer i Hadsund Folkeblad startede Hadsund Vikingelaug med fem medlemmer i efteråret 2000 i Roklubbens lokaler.

Sejlklubben syntes det ville være en rigtig god ide at få Vikingelauget flyttet til sejlklubben, da de i forvejen rigtig gerne ville knytte aktiviteterne land-og vand sammen i klubben. Kurt indrettede omklædning, sauna og brusefaciliteter i den tidligere ungdomsafdeling (hvor man stadig holder til), mod at Sejlklubben
derefter overtog driften af faciliteterne.
Vi var bundet af hvor meget plads, vi kunne få i bygningen og også af at vi på det tidspunkt ikke var så mange medlemmer.
Det lykkedes dog en dag at sidde 13 medlemmer i saunaen....

Morgenbadning

Opstart i 2016 var 18. september kl.7.00 med efterfølgende kaffe/te og rundstykker i klubhuset.
Saunaen er tændt Tirsdag kl.19 - Torsdag kl.19 - Lørdag kl. 7 og Søndag kl.7.

Er du interesseret kan du prøve at ringe til Marianne Hansen Borch, der kan fortælle mere om mulighederne. Hendes telefonnummer er 29825545. Du kan også prøve Kurt Lynge telefon 70251824

Vil du være medlem skal du kontakte havneformanden Leif Christensen. Hans mail er: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Angående medlemskab til vinterbaderafdelingen henvises til sejlklubbens kasserer.

På vegne af vinterbaderne
Marianne Borch