joller

Velkommen til Hadsund Sejlklubs ungdomsafdeling!Her kan du lære at sejle både jolle og kølbåd.

I sommerhalvåret træner vi hver tirsdag fra 17.00 til ca. 20.00.

Se kalenderen!

Vi holder vinter pause!

Vi holder vinter pause og der er ingen planlagt aktivteter.

Hold øje med hjemmesiden og lokal aviserne i forhold til start og aktiviteter for den nye sæson!

Vi ses!

Team Sport!

Så er der vælte øvelse!

DSC 0022 webDSC 0024 web

DSC 0033 webDSC 0037 web

Det er vigtigt at vi kan rejse vores joller op igen, hvis uheldet skulle være ude!

Vi øver det under kontollerede forhold og så får vi et mere afslappet forhold til det våde element! Gert & Per sørger for gode ideer.

Største problem: At det ikke er en badetur! Herligt for de unge som ikke tager notits af det kolde vand!

2. Juni kuling på Mariager Fjord!

Hvad gør vi så?

Hadsund Roklub træder til! Med rotræner Flemming Stegger og et helt hold af hjælpsomme roere, blev lokalet rokkeret om, så

vi kunne prøve romaskinerne.

Flemming Stegger guidede et par hurtige konkurrencer imellem "Mig Selv" og "Dem og Os". Vi har bestemt nogle der kan give roerne  kamp til stregen; men må erkende at det er nemmere med sejl!

Vi siger mange tak for en sjov tur i romaskinerne og håber vi kan gøre gengæld i vores joller!

Iphon150615 975Iphon150615 977

Iphon150615 978Iphon150615 979

Hadsund Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion og vil, efter bedste evne, leve op til målene beskrevet i nedenstående publikation: "Ungdom Børn og sejlsport".

Læs den via linket eller bestil en kopi hos os!