Velkommen til Hadsund Sejlklub

Du er velkommen til at benytte vores klubhus' faciliteter, og der er gratis bad.

Havnepenge kan enten betales kontant eller via Mobile Pay. Ved klubhusets vestre ende er der en postkasse hvor der er kuverter til betaling, eller pengene kan overføres via Mobile Pay til 42711703. Prisen er 130 kr. pr. nat, og vi er ikke med i frihavnsaftalen. Fra pinse og til 1. juli har havnekontoret åbent daglig fra kl. 9 til 10. I juli er der åben om morgenen fra 8 til 10 og om aftenen fra 5 til 7.

Diesel kan købes af havnefogeden, er han ikke til stede kan du se i udhængsskabet på klubhuset hvem du evt. kan kontakte for diesel, også her kan du indenfor et beløb på 1500 kr. købe diesel med Mobile Pay.

Der er gode indkøbsmuligheder i byens centrum der ligger i en afstand af ca. 1400 m.

Vores havn ligger naturskønt nedenfor en smuk bøgeskov, så der er gode muligheder for en smuk tur i omegnen.