JB300

Jesper Brøndum har i perioden fra den 30 juni til den 5 juli været på Gardasøen og sejle VM / EM i 18ft sammen med Australierne Darren McKavangh. og Tyskeren Eike Erig.Samlet resultat nr 1 til EM, og 4 til VM – SUPER FLOT

J70kerdeminde min

Så er anden afdeling af Sejlsportsligaen’s 1. Division afsluttet i Kerteminde med Jesper BrøndumRené Nielsen, Magnus Kruse Rasmussen, og Michelle Jensen ombord. Første dag gik nok ikke helt som håbet, men der kom mere styr på tingene om søndagen, hvor lønne bla. var et par første pladser, og en andenplads.  De fine takter om søndagen løftede det samlere resultat op på en 9. plads.
Næste gang der skal sejles 1. Division er den 24-26 august i Skovshoved.

hadsundLigaHold2018Mini

Sejlsportsligaen 2018 er blevet skudt i gang i weekenden den 26-27 Maj i Frederikshavn.

Holdet er i år blevet udvidet med Michelle, og alle kom på vandet, og alle var med til at hente 1. og 2. pladser hjem til Hadsund.

Den samlede serie blev 4-1-2-DNF-4-2-1-2-4-2-4 som holdt til en samlet 6 plads.

ynglingkikkert

Dansk Ynglinge Klub med Jørgen Ring i spidsen har været på besøg i Hadsund Sejlklub og give en trænings og inspirations weekend for Hadsund Sejlklub’s Ynglinge ”Elite”. Vejret var perfekt, og humøret højt.

• Rene byder velkommen og orienterer om sportsbådsgrupperne (J/70 + Ynglinge)
  • Mark/ Jan kort orientering om ungdom
  • Niels B fortæller om ændringer på kapsejladsbanerne + start og slut dato mm.
  • Flemming/ Jan orienterer om ændringer ved Fjordcup.

Evt.

Forslag om pizza afslutning ved sidste sejlads før sommerferien (Flemming)

Ideer omkring dommer og løsninger på dette (Jan)

Hjælp til Grundig Cup, 19. + 20. august (Rene)

Velmødt!

Randers Amtsavis skriver: Den lokale sejlklub har modtaget mere end 385.000 kroner i donationer til en ny sejlbåd af varianten J70, som skal øge borgernes interesse for sejlsport.

Læs hele artiklen.

Side 1 ud af 2