Der er nu næsten 20 bøjer i fjorden placeret rundt på den skønne fjord.

Ved benyttelse af en bøje bedes følgende overholdt:

En bøje må maksimalt benyttes i tre døgn, derefter skal den overlades til andre. En ny tredøgns periode begynder først efter tre døgns fravær. Den maksimale belastning er 15 tons og må ikke overskrides. Op til tre fartøjer må gerne benytte samme bøje.

Benyttes samme bøje af flere både, er det den første båd der bestemmer om man skal ligge på siden af hinanden, eller man skal fortøje ved agterenden af den første båd. Sidst ankomne båd sørger for fornøden affendring og retter sig efter fortøjningsanvisning fra den tidligere ankomne båd.

Hadsund Sejlkub har nu enkelte ledige bådpladser for motor og sejlbåde op til ca. 40 fod. En 36 fods båd med en bredde på 3,5 m vil koste 17.500kr i indskud og derefter ca. 4.950 kr om året, inkluderet vinterplads. Herefter er der fri adgang til alle klubbens faciliteter, mastekran, jollekran osv. Der vil heller ikke komme omkostninger til kran for vinteroptagning, da vi har en beddingsvogn og skinne-system. Herved bestemmer man selv hvornår båden skal op og i vandet igen. Båden kan også tages op midt på sommeren for rengøring eller måske en reparation. Til sejlbåde findes der også en stor mastehal.

herretur

Herreturen 2018 blev afviklet i samme weekend som årets første efterårsstorm rasede ned over Danmark. Så sikkerhed kom først og turen gik derfor ind i fjorden, hvor både Mariager, Hobro og Kongsdal blev besøgt. Men det ændrer ikke på at humøret var højt.

gas

Vores jubilæumsfest er slut, selv om nogle gjorde er forsøg på at få den til at vare evigt ;-)

Se eller gense fotos fra dagen her

flotille

I forbindelse med jubilæet afsejler en lille ”flotille” kl 10:00 fra Hadsund Sejlklub med kurs mod Vive hvor vi har en lille "social" sammenkomst inden vi vender hjem igen til til Hadsund Sejlklub for at forsætte dagen program.
Sejlturen har det sociale som midtpunkt derfor gerne så mange med i hver båd – se tilmelding på opslagstavlen.
Vel mødt.

Klub+