Der er nu næsten 20 bøjer i fjorden placeret rundt på den skønne fjord.

Ved benyttelse af en bøje bedes følgende overholdt:

En bøje må maksimalt benyttes i tre døgn, derefter skal den overlades til andre. En ny tredøgns periode begynder først efter tre døgns fravær. Den maksimale belastning er 15 tons og må ikke overskrides. Op til tre fartøjer må gerne benytte samme bøje.

Benyttes samme bøje af flere både, er det den første båd der bestemmer om man skal ligge på siden af hinanden, eller man skal fortøje ved agterenden af den første båd. Sidst ankomne båd sørger for fornøden affendring og retter sig efter fortøjningsanvisning fra den tidligere ankomne båd.

running

Det ”løbes” hver søndag morgen kl 08:30 med udgangspunkt fra klubhuset. Der løbes på flere ruter, med forskellige længder og hastighed – alle er velkommen.

fredagscafe

For at styrke sammenholdet og integrationen af nye medlemmer i Hadsund sejlklub indføres der fredags cafe i vinterhalvåret.
Alle medlemmer er velkomne hver fredag kl. 15.30 - 17.
Der vil være kaffe og the på kanden samt øl og sodavand i automaten.
Hvem ved, måske vil der med tiden også være enkelte der finder på at bage en kage.

Mandeturen, eller herreturen som de siger, blev en stor succes. Der var 22 mand der drog afsted i 6 både, hvilket vist er rekord, men mon ikke rekorden bliver slået næste år. Ud fra billederne at skønne var det en hård tur - og et enkelt billede antyder at man savnede nogle kvinder. Det var dog ikke vejret der var hårdt, det var fint, så turen gik først til Bønnerup og derefter til Anholt.

Der arrangeres igen i år herretur i sejlbåde.

Turen starter torsdag aften  21 September og slutter søndag 24 September eftermiddag/aften.

Vi skal nok skaffe bådene, men vil gerne have nogle flere gaster med, så alle mænd der er medlem af Hadsund sejlklub er meget velkomne, uanset om man normalt sejler motorbåd eller sejlbåd. Der er ingen krav om kendskab til sejlbåde, eneste krav er at humøret er i top.
Vi mødes på havnen 21/9 kl. 16.45 og sejler samlet igennem broen kl. 18.
Hvor turen går hen afhænger af vindretningen de tre dage. Der holdes skippermøde hver morgen.

Torsdag aften sejler vi til en havn, hvor vi kan låne klubhuset, så vi samlet kan spise meget sen aftensmad. Vi spiser og hygger sammen hele flokken hver aften, derfor køber vi fælles mad ind inden turen til alle tre aftener. Betaling opkræves inden turen.  Resterende måltider og drikkevarer sørger hver enkelt båd selv for at medbringe. Der tilstræbes at være max. 4 personer i hver båd.

Der afholdes et formøde med alle deltagere mandag 18 September kl 18, hvor vi aftaler alle detaljer og hvilken båd man kommer til at sejle med.

Kom og vær med til nogle gode sejladser og forhåbentlig nogle rigtig hyggelige dage sammen med andre Hadsund sejlere.

Tilmelding på sedlen i klubhuset senest 15 september.

Mange både har ligget i havnen hele juli på grund af l....vejret, men heldigvis findes der mandfolk - af begge køn. Jan Pedersen og kæresten tog på tur til Samsø i deres Yngling. Indretningen var justeret så de kunne sove i båden, og i øvrigt blev medbragt en gummibåd og en lille motor. De tog afsted 18. juli og var borte i en uge. Godt gået!!!

Fre 19 jan, 15:30 - 17:00
Fre 26 jan, 15:30 - 17:00