Der er nu næsten 20 bøjer i fjorden placeret rundt på den skønne fjord.

Ved benyttelse af en bøje bedes følgende overholdt:

En bøje må maksimalt benyttes i tre døgn, derefter skal den overlades til andre. En ny tredøgns periode begynder først efter tre døgns fravær. Den maksimale belastning er 15 tons og må ikke overskrides. Op til tre fartøjer må gerne benytte samme bøje.

Benyttes samme bøje af flere både, er det den første båd der bestemmer om man skal ligge på siden af hinanden, eller man skal fortøje ved agterenden af den første båd. Sidst ankomne båd sørger for fornøden affendring og retter sig efter fortøjningsanvisning fra den tidligere ankomne båd.

trafikhavn

Havnens areal: Hadsund Trafikhavn

Havnearealet omfatter det med rødt markerede kajanlæg, med tilstødende pladsareal. Der henvises til lokalplan nr: 61/2014.

Myndighed:

Havnens myndighed er Park og Trafik, Mariagerfjord Kommune. Der er for trafikhavnen i Hadsund indgået aftale med Hadsund sejlklub om administration af gæstesejlere.

Hadsund sejlklub opkræver havneafgift på  markeret havneareal. Alle indtægter fra gæstesejlere tilfalder sejlklubben. Mariagerfjord Kommune kan til enhver tid arrangerer events, arrangementer, gæsteophold o.lign. hvor gæsteafgift suspenderes.

De af kommunen udlejede bådpladser er undtaget denne havneafgift.

kort

Vores nye dieselstander er klar til service fjordens sejlere. Standeren tager imod diverse kreditkort og har døgnåben.

Dagsorden for bestyrelsesmøde 4 april 2018.

Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde.

1. Orientering fra formanden
  2. Økonomi med tal fra kassereren.
  3. Persondataloven.
  4. Regler for gæstesejlere fra lande udenfor Schengen.
  5. Tiltrækning af nye medlemmer.
  6. Dansk sejlunions generalforsamling. Info fra Per Carlsen.
  7. Hjemmeside opdatering / Infoskærm i klubhuset.
  8. Jubilæumsfest.
  9. Eventuelt.

Mandeturen, eller herreturen som de siger, blev en stor succes. Der var 22 mand der drog afsted i 6 både, hvilket vist er rekord, men mon ikke rekorden bliver slået næste år. Ud fra billederne at skønne var det en hård tur - og et enkelt billede antyder at man savnede nogle kvinder. Det var dog ikke vejret der var hårdt, det var fint, så turen gik først til Bønnerup og derefter til Anholt.

Jubilæum

sommerfest