Der er nu næsten 20 bøjer i fjorden placeret rundt på den skønne fjord.

Ved benyttelse af en bøje bedes følgende overholdt:

En bøje må maksimalt benyttes i tre døgn, derefter skal den overlades til andre. En ny tredøgns periode begynder først efter tre døgns fravær. Den maksimale belastning er 15 tons og må ikke overskrides. Op til tre fartøjer må gerne benytte samme bøje.

Benyttes samme bøje af flere både, er det den første båd der bestemmer om man skal ligge på siden af hinanden, eller man skal fortøje ved agterenden af den første båd. Sidst ankomne båd sørger for fornøden affendring og retter sig efter fortøjningsanvisning fra den tidligere ankomne båd.

Hadsund Sejlkub har nu enkelte ledige bådpladser for motor og sejlbåde op til ca. 40 fod. En 36 fods båd med en bredde på 3,5 m vil koste 17.500kr i indskud og derefter ca. 4.950 kr om året, inkluderet vinterplads. Herefter er der fri adgang til alle klubbens faciliteter, mastekran, jollekran osv. Der vil heller ikke komme omkostninger til kran for vinteroptagning, da vi har en beddingsvogn og skinne-system. Herved bestemmer man selv hvornår båden skal op og i vandet igen. Båden kan også tages op midt på sommeren for rengøring eller måske en reparation. Til sejlbåde findes der også en stor mastehal.

Der arrangeres igen i år herretur i sejlbåde.

Turen starter torsdag aften 19 september og slutter søndag 22 september eftermiddag/aften.

Vi skal nok skaffe bådene, men vil gerne have nogle flere gaster med, så alle mænd der er medlem af Hadsund sejlklub er meget velkomne, uanset om man normalt sejler motorbåd eller sejlbåd. Der er ingen krav om kendskab til sejlbåde, eneste krav er at humøret er i top.

Vi mødes på havnen 19/9 kl. 16 og sejler samlet igennem broen kl. 17.

Hvor turen går hen afhænger af vindretningen de tre dage. Der afholdes skippermøde hver morgen.

Torsdag aften sejler vi til en havn, hvor vi låner klubhuset, så vi samlet kan spise meget sen aftensmad. Vi spiser og hygger sammen hele flokken hver aften, derfor køber vi fælles mad ind inden turen til alle tre aftener. Betaling opkræves inden turen. Resterende måltider og drikkevarer sørger hver enkelt båd selv for at medbringe. Der tilstræbes at være max. 4 personer i hver båd. Der afholdes et formøde med alle deltagere mandag 16 september kl. 17,30 , hvor vi aftaler alle detaljer og hvilken båd man kommer til at sejle med.

skipperskraekbaade

Kom og vær med til nogle gode sejladser og forhåbentlig nogle rigtig hyggelige dage sammen med andre Hadsund sejlere.

Tilmelding på sedlen i klubhuset senest 15 september.

Nærmere oplysninger ved Leif Christensen tlf. 20614512.

herretur

Herreturen 2018 blev afviklet i samme weekend som årets første efterårsstorm rasede ned over Danmark. Så sikkerhed kom først og turen gik derfor ind i fjorden, hvor både Mariager, Hobro og Kongsdal blev besøgt. Men det ændrer ikke på at humøret var højt.

gas

Vores jubilæumsfest er slut, selv om nogle gjorde er forsøg på at få den til at vare evigt ;-)

Se eller gense fotos fra dagen her

Klub+